Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Rijksambtenaren en teaminzichten: kom buiten je comfortzone.

June 12, 2017

‘Wij - zes rijksambtenaren - hadden besloten om in het kader van teamvorming ‘eens iets sportiefs te doen’. We kwamen uit bij Buitensport Twente en enkele weken geleden kozen we voor de activiteit om een paar uur te gaan kanoen op de Bornse Beek. Het voorjaarsweer zat mee, de omgeving was prachtig, en de stemming bleek goed in de twee bootjes. Als vanzelf kwamen allerlei gesprekken op gang, en ‘samenwerken’ in een kano houdt toch echt iets anders in dan hoe je met elkaar je dagelijkse werk vormgeeft. Kortom, zo’n middagje buitensport geeft een extra dimensie aan collegialiteit.

Of er nog iemand buiten zijn comfortzone was geraakt, zo luidde de vraag van verhuurder-eigenaar Ico enkele dagen later. Zeker! Een van ons weigerde pertinent de stuwen over te varen, dat betekende dat wij met twee personen de klus dienden te klaren i.p.v. met drie. De eerste stuw leverde geen problemen op, bij de tweede sloegen we om, tot hilariteit van de inzittenden van de andere kano. Eerste gedachte van de omgeslagen collega was:”En nu ga ik naar huis!”. Zij herpakte zich vervolgens (respect!) en een uurtje later stonden we met z’n zessen (van wie twee dus tot de laatste draad toe nat) met een grote glimlach om de mond bij het eindpunt.

BT, bedankt voor de prettige organisatie van ons (bedrijfs)uitje; een aanrader voor wie laagdrempelig zijn grenzen eens wil verleggen en een nieuwe ervaring wil opdoen.’

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 Data Plumbers

 

  • b-facebook
  • b-googleplus
  • LinkedIn Social Icon